مشاوره کسب و کار آنلاین تلفنی حضوری
مشاوره راهاندازی کسب و کار
چند سالی میشود که کسبوکارهای نوپا توانستهاند جای پای خود را به خوبی محکم کنند و در بازار رقبا، خودی نشان دهند. همین موضوع باعث شده است که افراد زیادی به فکر راهاندازی کسب و کار خود و کارآفرینی بیفتند. پیچوخمهای این راه گاهی آنقدر زیاد است که افراد به مقصد نرسیده، عطای موفقیت را بر لقای آن میبخشند و طعم شکست را تجربه میکنند. همین موضوع باعث شده است که مشاوره کسب و کار بیش از پیش اهمیت پیدا کند. اگر شما هم جزء آن دسته افرادی هستید که قصد شروع کسب و کاری دارید یا در میانه راه با چالشهایی مواجه هستید، از یک مشاور در این زمینه کمک بگیرید.
مشاوره کسب و کار، نوعی مشاوره و حرفه است که به صاحبان مشاغل یا مدیران کمک میکند تا با چالشها روبرو شده و مشکلات را برطرف کنند. در واقع مشاور کسب و کار دانش و تجربه و تخصص فردیاش را در اختیار افراد قرار میدهد تا از مسیرهای اشتباه عبور نکنند و راه درست را پیش بگیرند. پس مشاوره کسب و کار چه در شروع و راهاندازی و چه در ادامه مسیر میتواند بهترین گزینه برای همراهی باشد. به جای آزمون و خطا و هدر رفت زمان، انرژی و هزینه میتوان از مشاورین کسب و کار کمک گرفت تا بهترین تصمیم گرفته شود.
خدمات مشاور کسب و کار
خدماتی که یک مشاور کارآفرینی ارائه میدهد میتواند در برگیرنده موارد زیر باشد:
* بتواند در زمینه ارائه ایدههای کسبوکار و فرصتهای بازار در جهت کسب درآمد به شما کم کند. به عنوان مثال، اگر در زمینه دیجیتال مارکتینگ فعالیت دارید، یک مشاور خوب باید بتواند به شما ایدههای کسبوکار اینترنتی و کسب درآمد از اینترنت ارائه دهد. به نوعی به شما بگوید که خلاء بازار در این حوزه در چه بخشی است.
* صرف معرفی ایدههای کسبوکار نمیتواند برای شما راهگشا باشد. بنابراین مشاوره جهت راهاندازی کسبوکار در خصوص نحوه درآمدزایی از آن ایده نیز به شما کمک کند.
* از طرفی شما نیاز دارید تا چموخم کار را دانسته و با مشکلات پیشرو آشنا باشید. ممکن است راهاندازی یک کسبوکار اینترنتی بسیار پرسود باشد. اما آیا انجام این کار برای هر فردی میسر است؟ بنابراین این وظیفه مشاور کسبوکار است که به شما بگوید چه چالشهایی برای راهاندازی کسبوکار جدید وجود دارد و آیا شما پتانسل ورود به این حوزه را دارید یا خیر.
* مهمترین بخش راهاندازی کسبوکار تامین سرمایه یا جذب سرمایه لازم برای شروع فعالیت است. ممکن است شما برای شروع کار سرمایه لازم را در اختیار داشته باشید. اما در صورت عدم سرمایه، میتوانید روشهای تامین مالی و جذب سرمایه را از مشاور بپرسید. در واقع یک مشاور خوب باید در خصوص مشاوره تامین مالی و سرمایهگذاری نیز تا حدودی آشنایی داشته باشد.
حوزه های مختلف مشاوره کسب و کار
فردی که سالها در زمینههای مختلف کسبوکار فعالیت داشته و خود به صورت عملی اقدام به راهاندازی یک کسبوکار جدید کرده باشد، قطعا حرفهای زیادی برای گفتن دارد. این تجربهها چنانچه به درستی منتقل شود، قطعا میتواند بسیار راهگشا باشد. چنین فردی از چندین جنبه قادر است به شما کمک کند:
مشاوره راهاندازی کسبوکار جدید
گاهی اوقات امکان دارد که شما با سرمایه شخصی یا از محل تسهیلات و وام قصد راهاندازی یک کسبوکار جدید را داشته باشید. در حالی که پیشتر در آن حوزه فعالیت چندانی نداشته و تجربه خاصی ندارید. حتی ممکن است تا به حال یک کسبوکار شخصی نیز نداشته باشید.
در چنین مواقعی مشاوره راهاندازی کسبوکار جدید به شما کمک میکند که اولا فرصتها و ایدههای ایجاد کسبوکار را به درستی تشخیص دهید، ثانیا به بهترین نحو بتوانید این ایدهها را در حوزه عمل اجرایی کنید.
مشاوره کسب درآمد
در بسیاری از اوقات صاحبان سرمایه ممکن است حتی نیازی به مشاوره راهاندازی کسبوکار جدید نداشته باشند، بلکه آنها به دنبال کسب درآمد از سرمایه و دارایی خود هستند. در چنین مواقعی مشاوره کسب درآمد میتواند به آنها کمک کند. این دسته از افراد ممکن است خود صاحب یک کسبوکار سنتی باشند و به دنبال افزایش درآمد از طریق روشهای جدید باشند.
البته مشاوره کسب درآمد را نباید با مشاوره اقتصادی یا مشاوره سرمایهگذاری اشتباه گرفت. در این نوع مشاوره شما به دنبال سرمایهگذاری در بازارهای مالی مانند طلا، ارز و مسکن نیستید. بلکه بیشتر به دنبال کسب درآمد از طریق یک کسبوکار تولیدی یا خدماتی هستید. در هر حال تفاوتی ندارد قصد راهاندازی یک فروشگاه کوچک یا بزرگ را داشته باشید. هر کسب و کاری برای شروع نیاز به مشاوره دارد. مشاوره کسب و کار در حوزههای مختلفی مانند مالی، جذب سرمایه، دیجیتال مارکتینگ، برنامهنویسی و ... به شما کمک خواهد کرد
هزینه و تعرفه مشاوره راهاندازی کسبوکار
عوامل متعددی هستند که میتوانند بر روی هزینه مشاوره کسبوکار تاثیرگذار باشند که از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
* مشاوره حضوری یا مشاوره تلفنی کسبوکار: بدون شک دریافت مشاوره به صورت تلفنی هزینه کمتری نسبت به حالت حضوری آن خواهد داشت.
* سوابق و رزومه مشاور: طبیعی است که هر اندازه یک فرد دارای سوابق بهتری باشد، هزینه گرفتن مشاوره از او نیز بالاتر میرود.
* اهمیت مشکل یا مساله مورد مشاوره: ممکن است با یک مشاوره تلفنی به پاسخ سوال خود برسید یا حتی چند جلسه حضوری نیز کافی نباشد.
جهت دریافت مشاوره در زمینه کسب و کار مورد نظر خود
با ما تماس بگیرید 09122659891