مشاوره و انجام پایان نامه فلسفه
رشته فلسفه
فلسفه از جمله رشته هایی هست که به مطالعه مسائل اساسی و جامع در مورد موضوعاتی که مربوط به هستی و آگاهی انسان است می پردازد. روش پرداختن فلسفه به مسائلی مانند عرفان اسطوره و دین تکیه بر عوامل عقلانی و منطقی است. با ریشه یابی معنی فلسفه متوجه معنی آن تحت عنوان دوست داشتن حکمت میرسیم که ریشه یونانی دارد که اولین بار فیثاغورث این کلمه را به کار برد وقتی که از او پرسیدند آیا تو انسان حکیمی هستی و او پاسخ داد که خیر من دوستدار حکمت هستم.
هنگامی که غربیها از کلمه فلسفه استفاده میکنند در واقع ترکیب دو معنی فیلو و سوفیا که با معنی دوست داری دانش است. آنها یک مفهوم دیگر به اسم ویزدوم دارند که در زبان عربی معادل حکمت شناخته میشود. پس برای غربیها فلسفه و ویزدوم دو معنی متفاوت دارند. در دانشگاه دانشجویان رشته فلسفه بیشتر در مورد تاریخ فلسفه غرب شناخت بدست می آورند، به این صورت که سیر تاریخی فلسفه را از فلسفه یونان تا عهد حاضر و تا حدود زیادی سیر و تاریخی فلسفه اسلامی را مطالعه می کنند. بنابراین رشته فلسفه در معنی آن به فلسفه غرب میپردازد.
در مقطع کارشناسی در رشته فلسفه دانشجویان به شناخت کامل در مورد تاریخ فلسفه غرب دست پیدا میکنند. به این معنی که سیر تاریخی فلسفه را از فلسفه یونان تا عهد حاضر بررسی می کنند و همچنین سیر تاریخی فلسفه اسلامی را نیز بررسی می کند و به مفاهیم اصلی فلسفه اسلامی و پاسخ های فلسفه اسلامی به پرسش های بنیادین فلسفه میپردازند و بقیه موارد مباحث فلسفه مانند فلسفه دین، فلسفه اخلاق، فلسفه علم و معرفت شناسی و باقی زمینهها را مطالعه میکنند.
توانایی های مورد نیاز دانشجویان فلسفه
شخصی که بخواهد در در رشته فلسفه ادامه تحصیل دهد می بایست دارای توانایی هایی باشد که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد:
- داشتن توانایی علمی به ویژه در مباحث ریاضی و هندسه
- داشتن توانایی در مسائل ذهنی، غیر تجربی و انتزاعی
- داشتن علاقه
- برخوردار بودن از توانایی جسمی به ویژه داشتن قدرت ذهنی و خلاقیت
- تسلط به زبان انگلیسی برای دانشجویان گرایش فلسفه غرب
- تسلط به زبان عربی برای دانشجویان گرایش فلسفه اسلامی
- داشتن روحیه تفکر و نقادانه
افلاطون فیلسوف یونان باستان بر سر در آکادمی که در دوران خویش تاسیس کرده بود، نوشته بود «هر کسی که ریاضیات یا هندسه نمی داند، وارد نشود». این به دلیل وجه تشابهی است که بین فلسفه و ریاضیات وجود دارد چرا که هر دو به مسائل ذهنی، غیرتجربی و انتزاعی می پردازند و برای موفقیت در ریاضیات می بایست ذهن خود را از مسائل تجربی دور گردانده و در حوزه استدلال تفکر و تعمق نماید.
گرایش های رشته فلسفه
گرایش های ارشد فلسفه
- فلسفه
- فلسفه تطبیقی
- منطق
- فلسفه دین
- منطق فهم دین
- اخلاق (با 2 گرایش)
گرایش های دکترای فلسفه
- فلسفه دین
- فلسفه هنر
- فلسفه منطق
- فلسفه اخلاق
- فلسفه علم و فناوری
- فلسفه
- فلسفه فیزیک
- فلسفه علوم اجتماعی
بازار کار و درآمد رشته فلسفه
فارغ التحصیلان رشته فلسفه می بایست به عنوان معلم و استاد در مدارس و دانشگاه های کشور به تدریس مشغول شوند و یا می توانند در مراکز پژوهشی مثل دایره المعارف ها و پژوهشگاه های علوم انسانی به عنوان پژوهشگر به فعالیت بپردازند. البته شایان ذکر است که برای فعالیت به عنوان پژوهشگر فلسفه، فارغ التحصیلان می باید دارای مدرک کارشناسی ارشد و دکترا باشند. اما فارغ التحصیلان دوره کارشناسی فلسفه هم می توانند به عنوان دستیار پژوهشگر در بعضی از این موسسات و مراکز به فعالیت بپردازند.
رشته فلسفه با وجود اهمیتی که دارد اما در کشور بسیار مظلوم واقع گردیده است که فارغ التحصیلان آن حتی نمی توانند به استخدام سازمان آموزش و پرورش درآیند. فعالیت به عنوان معلم در آموزش و پرورش یکی از متعارف ترین زمینه های کاری برای فارغ التحصیلان دوره کارشناسی این رشته می باشد که در ایران، تدریس فلسفه به فارغ التحصیلان رشته های دیگر، سپرده می شود.
البته در سازمان ها و سمت های دیگری هم فارغ التحصیلان کارشناسی رشته فلسفه می توانند فعالیت داشته باشند. برای مثال کار در سمت های نویسنده و سردبیر نشریات بیشترین ارتباط را با رشته فلسفه دارد که فارغ التحصیلان دوره کارشناسی با ید به آن توجه داشته باشند.
از طرف دیگر دانش آموختگان فلسفه می توانند به استخدام سازمان ها و نهادهایی نظیر موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه اسلامی، سازمان صدا و سیما و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی درآیند. همچنین مشاغل یک فارغ التحصیل دوره کارشناسی فلسفه می تواند تحلیلگری سیستم، مسئول امور فرهنگی، یک منتقد و نویسنده فنی باشد.
از آنجا که حوزه های کاری رشته فلسفه، دانش آموختگان این رشته را جذب نمی کند لذا اطلاعات دقیقی درباره میزان درآمد آن ها وجود ندارد و علاوه بر این به دلیل اینکه کار پیدا کردن در این رشته بسیار مشکل می باشد لذا فارغ التحصیلان فلسفه در کارهای دیگر مشغول به کار می شوند.
مشاوره انجام پایان نامه فلسفه
با توجه به دشواری رشته فلسفه و گرایشهای تخصصی آن بهتر است دانشجویان این رشته برای انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری فلسفه از مشاوره استادان مجرب استفاده کنند تا مرتکب خطاهای پی در پی و دوبارهکاری نشوند و زمانشان را از دست ندهند. همچنین کمک گرفتن از مشاوران متخصص در صرفهجویی هزینههای انجام پایان نامه فلسفه بسیار موثر است.از عمدهترین مشکلات دانشجویان این است که اغلب امکان دسترسی دائم به استادان دانشگاه وجود ندارد، زیرا استادان در پروژههای تحقیقاتی بسیاری مشارکت دارند و طبیعتا فرصت کافی ندارند، به همین دلیل دانشجویان مجبورند از مشاوره موسسات معتبر برای سهولت انجام پایان نامه فلسفه استفاده کنند و گروه ما یکی از باسابقهترین و معتبرترین موسساتی است که سالهاست در زمینه مشاوره انجام پایان نامه فلسفه به دانشجویان خدمات تخصصی ارائه می دهد.
مراحل انجام پایان نامه فلسفه در گروه ما
انتخاب موضوع پایان نامه فلسفه
اطمینان از تکراری نبودن موضوع پایان نامه فلسفه
نوشتن پروپوزال فلسفه
فصل بندی پایان نامه فلسفه
انجام اصلاحات مد نظر استاد راهنما
ارائه پاورپوینت برای جلسه دفاع از پایان نامه فلسفه
خدمات ما
مشاوره و انجام پایان نامه ارشد فلسفه
مشاوره و انجام پایان نامه دکتری فلسفه
نوشتن مقاله ISI فلسفه
مشاوره و انجام پایان نامه فلسفه تطبیقی
مشاوره و انجام پایان نامه منطق
مشاوره و انجام پایان نامه فلسفه دین
مشاوره و انجام پایان نامه منطق فهم دین
مشاوره و انجام پایان نامه فلسفه اخلاق
مشاوره و انجام پایان نامه فلسفه هنر
مشاوره و انجام پایان نامه فلسفه علم و فناوری
مشاوره و انجام پایان نامه فلسفه فیزیک
مشاوره و انجام پایان نامه فلسفه علوم اجتماعی
هزینه انجام پایان نامه فلسفه
قیمت انجام پایان نامه فلسفه به عوامل متعددی بستگی دارد از جمله نوع موضوع پایان نامه فلسفه، میزان سختگیری استاد، تعداد دفعات تصحیح رساله فلسفه، میزان خدمات درخواستی شما از ما، مدت زمان مورد نیاز جهت انجام پایان نامه فلسفه و ... . لذا جهت مشاوره و کسب قیمت انجام پایان نامه فلسفه:
** با ما تماس بگیرید 09925757951 **
-
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________
مطالب پیشنهادی: